Rafaël Almere

Uitnodiging: inzegeningsdienst 20 januari

Posted on by admin


De afgelopen tien jaar heeft een wisselend team van toegewijde mensen Rafael Almere geleid. Dankzij hun inzet heeft de gemeente zich ontwikkeld tot een hechte gemeenschap.

Nu is het tijd voor een nieuwe fase om verder te bouwen. Mark en Mira de Boer zijn bereid gevonden om als voorgangersechtpaar, samen met een vernieuwd leidersteam, de gemeente in die nieuwe fase te dienen.

We willen op 20 januari 2019 tijdens een feestelijke zondagse dienst de zegen van God over deze nieuwe fase en het nieuwe leidersteam vragen. Wil je daar bij zijn? Dat kan! Geef je op via onderstaand formulier zodat we een beetje weten op hoeveel mensen we kunnen regelen.

Hopelijk tot 20 januari om 12.30 in De Zuiderpoort. Zie onder voor adres en routebeschrijving.


 

This entry was posted in Nieuws, Startpagina, Toon in Slider.


Reacties zijn gesloten.