In verband met de coronacrisis hebben wij van half maart tot aan de zomervakantie geen diensten of bijeenkomsten gehouden. De zondagse diensten werden live gestreamd via Youtube. Op dit moment is samenkomen weer mogelijk, zij het beperkt. Zo is het maximum aantal bezoekers ongeveer 70 mensen en wordt er in het kerkgebouw niet luid gezongen. Daarom wisselen we de vormen regelmatig af en zullen de diensten ook de komende tijd zoveel mogelijk worden gestreamd via ons Youtube kanaal.

Vanaf 11 oktober gelden aangescherpte maatregelen. Het aantal bezoekers aan de dienst (exclusief medewerkers) wordt gelimiteerd tot 30 personen. Verder wordt dringend geadviseerd bij binnenkomst en vertrek een mondkapje te dragen in de binnenruimtes.

Hierbij de belangrijkste punten op een rijtje:

  • Bezoekers aan de dienst van 13 jaar en ouder moeten een plaats reserveren via de website. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Zie onder voor toelichting en instructie. Medewerkers tellen niet mee, maar dienen zich wel via de site te registreren.
  • Mensen die niet kunnen of willen komen, kunnen via de livestream meedoen. We zien hen ook als volwaardige deelnemers aan de dienst en zullen hen ook waar mogelijk betrekken bij de samenkomst.
  • Per maand hebben we gemiddeld twee reguliere diensten (groei/bloei-zondagen) met livestream.
  • Per maand zijn er gemiddeld twee anderssoortige bijeenkomsten (soep- en groepzondagen) zonder livestream, maar met andere vormen van interactie.
  • Onderling houden we contact via app, mail en nieuwsbrief.

Wil je ons bezoeken? Houd de agenda op deze site in de gaten voor tijdstip en locatie. En bekijk hieronder in 30 seconden ons coronaprotocol.

Het zijn geen ideale omstandigheden, maar we zitten niet bij de pakken neer. De kerk is veel meer dan de dienst op zondag! We zorgen voor elkaar en waar nodig helpen we praktisch. Heb je ook hulp nodig of een luisterend oor in deze moeilijke situatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of laat een bericht achter op het contactformulier. Voel je thuis, voel je vrij!

Eerstvolgende dienst:

Stilteviering

6 december om 12:30 - 14:15