In verband met de coronacrisis hebben wij de afgelopen maanden geen diensten of bijeenkomsten gehouden. De zondagse diensten werden live gestreamd via Youtube. Vanaf deze maand is samenkomen weer mogelijk, zij het beperkt. Zo is het maximum aantal bezoekers ongeveer 70 mensen en wordt er in het kerkgebouw niet luid gezongen. Daarom wisselen we de vormen regelmatig af en zullen de diensten ook de komende tijd zoveel mogelijk worden gestreamd via ons Youtube kanaal.

Wil je ons bezoeken? Houd de agenda op deze site in de gaten voor tijdstip en locatie. En bekijk hieronder in 30 seconden ons coronaprotocol.

Onderling houden we contact via app, mail en nieuwsbrief. We zorgen voor elkaar en waar nodig helpen we praktisch. Heb je ook hulp nodig of een luisterend oor in deze moeilijke situatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of laat een bericht achter op het contactformulier. Voel je thuis, voel je vrij!

Eerstvolgende dienst:

Soepzondag!

20 september om 12:30 - 14:00