In verband met de coronacrisis passen we onze diensten voortdurend aan aan de actualiteit. Daarom wisselen we de vormen regelmatig af en zullen de diensten ook de komende tijd worden gestreamd via ons Youtube kanaal.

Op dit moment gelden opnieuw aangescherpte maatregelen. Gedurende de nieuwe lockdown zijn de diensten alleen online te volgen via onze livestream.

Heb je behoefte aan gebed of een luisterend oor? Zit je het hele weekend alleen en heb je behoefte aan contact? In dat geval ben je welkom in de kerk. Meld je via het contactformulier en geef aan wat je nodig hebt.

Het zijn geen ideale omstandigheden, maar we zitten niet bij de pakken neer. De kerk is veel meer dan de dienst op zondag! We zorgen voor elkaar en waar nodig helpen we praktisch. Heb je ook hulp nodig of een luisterend oor in deze moeilijke situatie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of laat een bericht achter op het contactformulier. Voel je thuis, voel je vrij!

Eerstvolgende dienst:

Groepzondag – kerk in de huiskamer

24 januari om 11:00 - 12:00