Ter gelegenheid van de groenzondag gaat vandaag de allereerste podcast van Rafael Almere in premiere! Een podcast met als titel ‘Ga met God’, om te beluisteren tijdens het wandelen, autorijden of schoonmaken. De eerste aflevering duurt zes minuten en is bedoeld als gespreksstarter bij de wandeling die je met een Rafael-maatje maakt. Je begint je wandeling en luistert ieder met je eigen oortjes naar de overdenking. Daarna kunnen jullie ontspannen in gesprek over het aangereikte onderwerp.

Je kunt de podcast op verschillende platforms vinden. Zoek gewoon op Spotify of op je eigen podcast-app naar ‘Ga met God’. Of volg de directe link naar Spotify, Anchor FM, Google Podcasts. Heb je een andere favoriete podcast-app waar je ‘m niet kunt vinden, dan kun je Ga met God via deze RSS feed daaraan toevoegen.

Heb je nog geen podcast-app dan kun je de aflevering van vandaag hieronder direct beluisteren of downloaden.

En denk je nu: waar gaat dit allemaal over? De Consumentenbond heeft een goede uitleg wat nu eigenlijk een podcast is en hoe het werkt.

Deze eerste aflevering is een pilot die zeker nog niet perfect is. Maar als deze manier van inspireren en communiceren goed bevalt zullen we de komende tijd meer afleveringen gaan maken. Dus we horen graag wat je ervan vindt!

Voor nu wensen we je een goede tijd met elkaar. Laat je inspireren tot een goed gesprek met God en met elkaar!

Download hier de eerste aflevering