Je bent welkom!

Bij Rafael Almere kun je meedoen. Of je nu jong of oud bent, iedereen vindt wel een plek om iets bij te dragen.

Een dienst bezoeken

De bijeenkomsten staan open voor iedereen. Of je nu gelooft of niet, voor het eerst of voor de zoveelste keer naar een kerk gaat – je bent welkom. Onze diensten zijn altijd op zondag in De Zuiderpoort (‘s Hertogenboschplein 2, Almere). We beginnen om 12.30. Elke dienst bestaat uit een welkom met mededelingen, een halfuur zingen, een halfuur preek of toespraak en een afronding. Daarna is er ruim de tijd voor koffie, thee en napraten in de hal of op de binnenplaats.

Je bent ook van harte welkom op een van de soepzondagen. Dan ziet het er wat anders uit: na een welkom met (vaak) een kort praatje gaan we eten met elkaar. Er is geen preek en we zingen niet (of in ieder geval heel weinig), maar er is juist alle tijd om elkaar te ontmoeten en een zinvol gesprek te voeren.

Kijk bij de agenda voor de data en thema’s van de zondagen.

Wil je eerst even contact met ons? Dat mag. Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Jeugd en tieners bezoeken

Ben je tussen de 13 en 21 jaar en zoek je leeftijdsgenoten om mee op te trekken? Onze tieners (13 tot en met 17 jaar) en jeugd (18 jaar en ouder) trekken veel met elkaar op. Drie keer per maand zijn er activiteiten op vrijdagavond. Na de zomer starten nieuwe programma’s. Wil je aanhaken of meer informatie hebben? Je hoeft geen lid te zijn van Rafael Almere. Neem contact op over de precieze data en locaties met Boris en Stephanie Verduijn via het contactformulier.

Voel je thuis, voel je vrij

Lid worden

Misschien ben je al enthousiast geworden of heb je Rafael Almere al vaker bezocht, en wil je nu graag lid worden. Dat kan! Vul het formulier in en we nemen contact met je op.