fbpx
FAQ items aan het laden...
Podcast Ga met God2021-11-24T11:31:32+01:00

Ga met God!

Met enige regelmaat maken wij podcasts. Lekker om tijdens een wandeling of autorit of gewoon op de bank te luisteren. Hieronder vind je korte wandelinspiraties, prekenseries en podcasts over een aantal thema’s.

Uiteraard zijn de afleveringen ook te beluisteren via jouw favoriete podcast-app. Klik op een van de icoontjes hiernaast om daar naartoe te gaan.

Laat je inspireren tot een goed gesprek met God en met elkaar!

Nieuwste aflevering

7december 2021

Thema: de gaven van de Geest #2: de gave van wijsheid

Dit seizoen behandelen we in Rafael Almere het thema ‘de gaven van de Geest’. Dit naar aanleiding van de bijbeltekst in 1 Korinthe 12. Daar staat een rijtje van negen bijzondere ‘skills’ die de heilige Geest je kan geven. De komende tijd behandelen we elke maand daar een onderdeel van.
In deze tweede aflevering gaat het over de gave van wijsheid. We luisteren eerst naar Deana van de Groep die een samenvatting van haar preek over dit onderwerp geeft. Daarna gaat Mark verder in gesprek met haar. Aan het eind krijg je weer een vraag en een opdrachtje mee. Veel luisterplezier en natuurlijk veel wijsheid!
Meer weten? Vragen? Kijk op www.rafaelalmere.nl voor preken en materialen rond het onderwerp of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Titel

Ga naar de bovenkant