Vanaf zondag 19 december is Nederland opnieuw in een lockdown. Dat heeft ook gevolgen voor onze diensten. Net als tijdens de vorige twee lockdowns zullen we ook deze periode geen bijeenkomsten organiseren. We zijn echter heel dankbaar dat de diensten online uitgezonden kunnen worden via ons Youtube-kanaal. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van de technische mogelijkheden om toch met elkaar in verbinding te staan.

Blijf vertrouwen

Een nieuwe periode van onzekerheid kan tot nieuwe discussie, angst en onzekerheid leiden. Onze voorganger Mark de Boer stond op 19 december stil bij deze situatie. Kijk in onderstaande clip wat hij daarover te zeggen heeft.

Hulp nodig?

We begrijpen dat deze periode zwaar is voor iedereen, en speciaal voor mensen die alleen zijn of die zich om wat voor reden dan ook kwetsbaar voelen. Juist voor hen willen we er als kerk zijn. Daarom de dringende oproep aan iedereen, lid of geen lid: als je behoefte hebt aan een luisterend oor, aan gebed of aan een andere vorm van verbinding en contact: laat het ons weten. Er is ruimte om op zondagen bij de opnames van de livestreams te zijn, zie daarvoor de aanmeldmogelijkheid bij de aankondigingen.

Maar ook op andere momenten willen we je helpen. Laat een bericht achter, dan nemen we contact met je op.