Op zaterdag 30 oktober vindt The Justice Conference 2021 plaats, een avondvullend online programma boordevol inspirerende verhalen, muziek en verdiepende break out-sessies. Inspirerende sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland vertellen wat zij ontdekten over het brengen van recht, georganiseerd door Tearfund Nederland. Sprekers zijn o.a. Michael Curry (bekend van de trouwdienst van prins Harry en Meghan Markle), Katherine Hayhoe (een van de meest invloedrijkste klimaatwetenschappers ter wereld), Evert Jan Ouweneel (cultuurfilosoof en werkzaam bij het Leger des Heils) en René August (priester en verzoeningstrainer in Zuid Afrika). Bekijk het hele programma de website van The Justice Conference.

The Justice Conference wordt net als vorig jaar online uitgezonden, maar samen met Het Poorthuis organiseert Rafael Almere een samen-kijk-avond! Dat is niet alleen gezellig, maar het geeft ook meerwaarde aan de conferentie. Na elke talk praten we er over na. Samen komen we op ideeën en inspireren we elkaar om gerechtigheid in Almere in de praktijk te brengen.

Wil jij erbij zijn? Hieronder vind je alle details. In verband met de beschikbare ruimte is aanmelding nodig, dus vul het formulier in dan weten we dat jij erbij bent. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten.
(Let op: wij hebben de tickets geregeld; het is dus niet nodig om nog een apart ticket te kopen.)

Wat: The Justice Conference samen-kijk-avond
Waar: Het Poorthuis, Merlijnplantsoen 13, Almere Poort
(ingang via de poort aan de Iliasstraat)
Wanneer: Zaterdag 30 oktober 20.00 – 23.30 uur (inloop vanaf 19.30)
Kosten: Vrijwillige bijdrage (richtbedrag 5 euro pp.)
Aanmelden: Klik hieronder om jezelf en eventuele anderen aan te melden