Kerst – een verhaal van verwachting en hoop in een tijd van onzekerheid en verlangen. In deze donkere dagen trekken we als Rafael samen op naar kerst met het bijzondere project Thuis in het kerstverhaal.

Wat is het idee? In de twee weken voor kerst komen we op vijf momenten aan het begin van de avond bij elkaar. Telkens in de intieme sfeer van een huiskamer of rond een vuurkorf ergens in Almere. We nemen een halfuur tot drie kwartier de tijd om het Kerstverhaal te beleven. Dat doen we met al onze zintuigen: we horen, zien, voelen, proeven en ruiken iets van de komst van het kerstkind Jezus en van de hoop die hij brengt. Een gezellig, zinvol, afwisselend moment dat telkens door een andere gastheer/vrouw wordt verzorgd. Rond 19.45 uur gaan we weer de avond in.

Zo leven we met elkaar naar Kerst toe!

Dus, kun jij in de donkere dagen wel een lichtpuntje gebruiken? Kom dan langs en doe mee. Hieronder vind je alle evenementen op een rijtje. We sluiten deze periode af op Eerste Kerstdag met een mooie dienst samen met de Zuiderpoort-gemeente.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!