Speciaal voor rafaelalmere.nl werd Anneke Mijsen geïnterviewd over haar leven, geloof en kerk.

Anneke vertelt: “Ik kom sinds eind 1997 in Rafaël Almere met een korte break tussen 2008-2012. Toen woonden we in Amsterdam en gingen we daar naar een Anglicaanse kerk. Geloof is een belangrijk onderdeel van mijn leven, maar ik kan maar deels woorden geven aan wat geloof voor mij betekent. Het is de basis voor wie ik ben en hoe ik wil leven. Ik vind het in Rafaël Almere fijn dat alles niet zo strak geregeld is. Er is een ongedwongen sfeer, die totaal niet hiërarchisch is. Binnen de gemeente is iedereen even geliefd en belangrijk. Het is fijn om betrokken te zijn bij een kerk zodat je alle dingen die bij het leven horen samen te kunnen delen. Je kan erop terugvallen, van elkaar leren, elkaar helpen en samen feestvieren.”

Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Je leest het hier.