Door de aangescherpte maatregelen die sinds deze week ook voor kerken gelden, zullen wij vanaf 11 oktober gaan werken met een reserveringssysteem voor onze diensten. Wil je een dienst bezoeken, dan moet je vooraf een kaart reserveren via de agenda op deze site. Bij elke dienst komt in de week eraan voorafgaand een reserveringsmogelijkheid. Heb je gereserveerd maar kom je toch niet? Wijzig deze dan zo spoedig mogelijk.

Daarnaast geldt een dringend advies voor iedereen van 13 jaar en ouder om een niet-medisch mondkapje te dragen in voor publiek toegankelijke binnenruimtes. Het mondkapje kan af zodra u op uw plek zit. Zodra iemand de aangewezen plek verlaat, bijvoorbeeld voor toiletbezoek, wordt geadviseerd het mondkapje weer op te zetten.

Uiteraard blijven alle andere voorzorgsmaatregelen ook van kracht.