fbpx
Laden Evenementen

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Misschien zit jij al een tijdje te denken over geloof, wat dat inhoudt en of dat iets voor jou is. Dan is dit je kans, want vanaf januari 2023 organiseert Rafael Almere een Alpha-cursus. Een serie van acht gespreksavonden over het christelijk geloof in een ontspannen setting met als afsluiter een weekend waarin we echte diepgang zoeken.

Wat is Alpha bij Rafael Almere?

Alpha is een manier om kennis te maken met het christelijk geloof. Wat Alpha precies inhoudt en waar de avonden over gaan lees je hier.

We hopen in januari met vijf tot vijftien mensen Alpha te kunnen doen. Een paar daarvan zijn al aangesloten bij Rafael Almere; zo leer je ook ons kennen en wissel je direct uit met mensen die geloven en naar de kerk gaan. En wij willen jou graag leren kennen, wat je beweegt, je vragen over het leven. Daarover gaan we graag in gesprek!

Praktische informatie

De Alpha is tien woensdagavonden achter elkaar (met uitzondering van de schoolvakanties). We starten op 11 of 25 januari. Half maart sluiten we af met het Alphaweekend; dan ontmoeten we elkaar op vrijdagavond en op zaterdag. De locatie is in de Stripheldenbuurt in Almere-Buiten.

Een Alpha-avond begint altijd rond 18.30 met een maaltijd. Dat zet de toon: ontspannen, gezellig en met aandacht voor iedere deelnemer. Na het eten kijken we naar een video of luisteren we naar een inleiding over het thema van de avond (zoals: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe?). Daar praten we vervolgens met elkaar over door. Om 21.30 sluiten we af.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op over de verdere details. Weet je het nog niet zeker of heb je een vraag? Stel die gerust, of gebruik het algemene contactformulier als je niet al je gegevens al wilt invullen. We reageren zo snel mogelijk.

Privacy *

Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Titel

Ga naar de bovenkant